Računovodstvo i knjigovodstvo

Računovodstvo i knjigovodstvo za mala trgovačka društva koja počinju svoje poslovanje nudimo usluge koje ih neće financijski opteretiti. Paketi usluga kreirani su prema obimu posla koje mi imamo s vašom administracijom. S našim paketima pokušali smo smanjiti troškove koji su nama u početku bili značajni.

U nastavku teksta uz određene pakete navest ćemo da uz mjesečnu naknadu plaćate još i stvarne troškove poslovanja prema Cjenuku usluga. Ovo znači da ćete uz osnovni paket plaćati i dodatne poslove prema Cjeniku usluga. Npr. u START GO paketu imate osnovnih par transakcija koje ćemo knjižiti bez dodatne naplate. Ipak, ako u jednom mjesecu imate obračun plaće, to će taj mjesec biti naplaćeno prema sadašnjem cjeniku 100 kn, ako su dva obračuna plaće s knjiženjem, to će biti 150kn i sl. Ako u mjesecu imate dodatnih deset knjiženja (računa, tj. faktura) to je dodatnih 50 kn. U paketima u kojima je navedeno da su troškovi prema Cjeniku usluga umanjeni za neki postotak, tada će ove cijene biti umanjene za taj postotak. Tako će u paketu START PRO obračun i knjiženje jedne plaće biti 50 kn, a dvije plaće 75 kn.

ODABERITE

SVOJ

RAČUNOVODSTVENI

START

PAKET

Besplatne transakcije / mjesec

Obračun plaća

Obračun ugovora

PDV obrazac

Završni račun

Maloprodaja

Popust na cjenik

Plaćanje

PDV

START

GO

240

kn / godišnje

5

0

0

+ 2.000 kn / mj.

godišnje

+ 25 %

START TWO

480

kn / godišnje

5

0

0

+ 2.000 kn / mj.

- 10 %

godišnje

+ 25 %

START THREE

500
kn / mjesečno

25

2

2

+ 2.000 kn / mj.

- 30 %

mjesečno

+ 25 %

START PRO

750

kn / mjesečno

50

5

5

+ 2.000 kn / mj.

- 50 %

mjesečno

+ 25 %

PRO

GO

7.500

kn / mjesečno

Neograničeno

20

20

+ 2.000 kn / mj.

- 100 %

mjesečno

+ 25 %

Za sve one kojima je potrebno računovodstvo i knjigovodstvo kreirali smo pakete:


START GO računovodstveni paket – 240 kn godišnje + stvarni troškovi poslovanja prema Cjeniku usluga
Namijenjen je trgovačim društvima koja su registrirana u tekućoj kalendarskoj godini i počinju svoje poslovanje. Ova društva moraju podnositi završni račun i nemaju promet osim osnovnih troškova održavanja računa, troškova certifikata i sl.START TWO računovodstveni paket – 480 kn godišnje + stvarni troškovi poslovanja prema Cjeniku usluga umanjeni za 10%
Namijenjen je trgovačkim društvima koja nemaju zaposlene i nemaju svakodnevnu aktivnost.START THREE računovodstveni paket – 500 kn mjesečno + stvarni troškovi poslovanja prema Cjeniku usluga umanjeni za 30%
Paket namijenjen aktivnim trgovačkim društvima s svakodnevnim prometom i do dva zaposlenika.START PRO računovodstveni paket – 750 kn mjesečno + stvarni troškovi poslovanja prema Cjeniku usluga umanjeni za 50%
Paket namijenjen aktivnim trgovačkim društvima s svakodnevnim prometom i do pet zaposlenika zaposlenika.PRO GO računovodstveni paket – 7.500 kn mjesečno – sve usluge uključene u paketu.
Paket namijenjen trgovačkim društvima čije poslovanje zahtijeva jednog čovjeka u računovodstvu, ali im je isplativije imati vanjsku uslugu računovodstva.Napomene za usluge računovodstvo i knjigovodstvo:

Ukoliko Vam se opis uz određeni paket čini isplativiji nego paket koji po opisu odgovara Vašem trgovačkom društvu, slobodno možete odabrati paket koji želite.
Na navedene cijene naplaćuje se i 2.000,00 kn mjesečno za trgovačka društva koja imaju maloprodaju (trgovina, restorani, kafići i sl.).
Paket PRO GO se odnosi na mala trgovačka društva do 20 zaposlenika i do 5.000.000 prihoda godišnje. Za svakih dodatnih 10 zaposlenika ili 5.000.000 kn prihoda cijena je dodatnih 2.500 kn mjesečno.

Cijene ne uključuju PDV. U cijene nije uključen trošak internet bankarstva i platnog prometa koji zaračunava poslovna banka. U cijenu također nisu uključeni troškovi certifikata za e-poreznu i Finu. U cijenu nisu uključeni niti troškovi treći strana.
Paketi START GO i START TWO se plaćaju za cijelu godinu unaprijed i počinju vrijediti od prvog radnog dana u mjesecu koji slijedi mjesecu u kojem je potpisan Ugovor o suradnji. Sav promet po dodatnim uslugama fakturirat će se jednom mjesečno. Račun će se izdati sa zadnjim danom u mjesecu, a plativ je do 15. dana u mjesecu koji slijedi.

Paketi START THREE, START PRO i PRO GO plaćaju se mjesečno protekom mjeseca u kojem je odrađena usluga. Ukoliko je u mjesecu bilo i dodatnih usluga, naplatit će se na istom računu. Račun će se izdati sa zadnjim danom u mjesecu, a plativ je do 15. dana u mjesecu koji slijedi.
Ukoliko se naknada za prethodno navedena tri paketa plaća odjednom za godinu, tj. 12 mjeseci odobrava se popust od 10% na ukupni godišnji iznos mjesečnih naknada paketa. Popust za dodatne usluge se naplaćuje prema popustu za određeni paket kao što je prethodno u tekstu navedeno. U slučaju godišnjeg plaćanja iznosa, na mjesečnim računima će se obračunavati samo dodatne usluge u onim mjesecima u kojima je bilo dodatnih usluga, a račun će se izdati sa zadnjim danom u mjesecu, a plativ je do 15. dana u mjesecu koji slijedi.

Pronađite važeći Cjenik računovodstvenih usluga i Uvjete poslovanja