Dizaj je naša strast.

Kreiranje zaštitnog znaka jednog proizvoda ili društva pa zatim cijelog niza promotivnih materijala izrazito je zahtijevan posao no mi ga radimo s puno ljubavi.
Usluge koje nudimo o ovom segmentu poslovanja su:
– izrada zaštitnog znaka (žiga) proizvoda ili trgovačkog društva,
– izrada promotivnih materijala (kemijske, blokovi, roll-upovi, USB-ovi, plakati, posjetnice, leci, knjižice i sve ostalo),
– priprema za tisak,
– nakladništvo,
– tisak,
– promotivni video spotovi i sve ostalo što će dovesti do Vašeg uspjeha.

Cijene usluga ovise o vrsti i obimu posla, a ponuda će se kreirati na temelju upita s konkretnim parametrima zahtjva klijenata.

Online promocija i SEO

Online promocija i SEO samo je drugi korak nakon izrade web stranice ili web trgovine. Konkretno mislimo na promotivne aktivnosti koje će dovesti do unaprijeđenja prodaje, te Vaše online prisutnosti.
Najbolji proizvod ako ne može naći put do svojih kupaca nije uspješan. Kupci koji ne znaju da postoji bolji proizvod koriste najbolji za koji znaju. Kako bi proizvod našao put do kupca i našao svoje pravo mjesto na tržištu koristimo se online kampanjama kojima cilj može biti povećanje svijesti o postojanju nekog trgovca, proizvoda ili konkretno povećanje prodaje određenog proizvoda.

Ako želite znati gdje se nalazite trenutno, u google pretraživaču upišite vrstu proizvoda koji nudite i listajte stranice dok ne nađete svoju web stranicu, pod uvjetom da niste na prvom stranici i na prvom mjestu. Do prvog mjesta se dolazi s online kampanjom.
Druga vrsta kampanja su kampanje na društvenim mrežama no upitan je uspjeh kod povećanja prodaje u kratkom periodu. Ova vrsta kampanje dobra je kod povećanja prisustva društva ili proizvoda online kao i povećanja svijesti o postojanju proizvoda ili društva.
Cijene ovih usluga također se određuju na temelju stvarnih potreba partnera tako da ćemo kreirati konkretnu ponudu nakon razgovora.

Pogledajte naše START pakete koji uključuju kreiranje osnovne AdWords kampanje.