Najam dvorane za sastanke

NOVO: Najam dvorane za sastanke

Našim korisnicima nudimo i mogućnost najma dvorane za sastanke sa 16 sjedećih mjesta i projektorom, platnom i svom opremom potrebnom za prezentaciju i/ili sastanak.

Od 1. siječnja 2021. Porezna uprava uvodi novu mjeru “Prvi posjet” gdje će porezni inspektori u posjeti poreznom obvezniku obavljati poslove provjere te poslove ostalih činjenica bitnih za oporezivanje kao što su :

– nadzor
– procjena gospodarske snage novog poduzetnika
– povremena provjera podataka radi ažuriranja poreznih evidencija
– prikupljanje podataka bitnih za oporezivanje provjerom ili nadzorom na terenu
– praćenje fizičkih i pravnih osoba i njihov status obveznika poreza na dohodak ili dobit
– praćenje poduzetnika koji ostvaruje dohodak od najma i dohodak od iznajmljivanje stanova, soba i postelja putnicima i turistima
– praćenje obveznika koji ostvaruju poticaje od poljoprivrede i šumarstva
– sudjelovanje u akcijama nadzora fiskalizacija

Prvi posjet poreznom obvezniku primjenjuje se kod novoosnovanih poreznih obveznika nakon upisa u RPO, ali prema potrebi obavljat će se i periodične provjere promjene podataka bitnih za ažuriranje poreznih registra.

S obzirom da trgovačka društva koja kod nas registriraju sjedište imaju zakupljenu samo adresu za registraciju sjedišta, a ne i uredski prostor, mogu kod nas zakupiti i dvoranu za sastanak za “Prvi posjet”. Kako većina novih firmi koje se kod nas registriraju zbog specifičnosti svog poslovanja nemaju u najmu drugi prostor, mogu iskoristiti najma dvorane po posebnoj cijeni od 12 EUR + PDV po satu, a uslugu dezinfekcije i čišćenja prostora nakon sastanka u vrijednosti od 12 EUR + PDV poklanjamo besplatno.
Ukoliko ste zainteresirani za ovu uslugu, nazovite nas i dogovorite okvirni termin te isti potvrdite s inspektorom Porezne uprave. Termini u kojima možete zakupiti dvoranu su radnim danom od 10 do 15 sati, no svakako prije s nama provjerite.

Za najam dvorane možete provjeriti slobodne termine i registrirati ih na adresi https://web.facebook.com/Eduinus . Za registraciju termina u popodnevnim satima izvan našeg redovnog radnog vremena slobodno nas nazovite.