Knjigovodstveni servis

Knjigovodstveni servis za trgovačka društva i obrte

Odaberite odmah naš knjigovodstveni servis.

PAKET


KNJIGOVODSTVENI

START

PAKET

Besplatne transakcije / mjesec

Obračun plaća

Obračun ugovora

PDV obrazac

PDV-S obrazac

MOSS prijava

Polugodišnji izvještaj

Završni račun

Punomoć za e-poreznu

Punomoć za Finu

Maloprodaja

Popust na cjenik

Plaćanje

PDV nije u cijeni 

START

100

EUR / godišnje

0

0

0

+ 250 EUR / mj.

0 %

godišnje

+ 25 %

START PRO

100

EUR / mjesečno

50

2

2

+ 250 EUR / mj.

- 50 %

mjesečno

+ 25 %

PRO GO

1.000

 EUR/ mjesečno

Neograničeno

35

35

+ 250 / mj.

- 100 %

mjesečno

+ 25 %

Pricing Table

 

Za sve one kojima je potreban knjigovodstveni servis kreirali smo pakete:


START knjigovodstveni paket – 100 EUR godišnje + stvarni troškovi poslovanja prema Cjeniku usluga
Namijenjen je trgovačim društvima koja su registrirana u tekućoj kalendarskoj godini i još nisu otvorili poslovni račun. Cijena se odnosi na izradu izjave o neaktivnosti i prijave PD obrasca za godinu.

Ovaj paket nije namijenjen za aktivna trgovačka društva.

Ako već imate kupce i usluge ili proizvode koju nudite tada ovaj paket nije za Vas. Treba Vam paket START PRO ili PRO GO.


START PRO knjigovodstveni paket – 100 EUR mjesečno + stvarni troškovi poslovanja prema Cjeniku usluga umanjeni za 50%
Paket namijenjen aktivnim trgovačkim društvima sa svakodnevnim prometom i do pet zaposlenika zaposlenika.


PRO GO knjigovodstveni paket – sve usluge uključene u paketu.
Paket namijenjen trgovačkim društvima čije poslovanje zahtijeva jednog čovjeka u knjigovodstvu, ali im je isplativije imati vanjsku uslugu knjigovodstva.


Napomene za usluge knjigovodstvenog servisa:

Ukoliko Vam se opis uz određeni paket čini isplativiji nego paket koji po opisu odgovara Vašem trgovačkom društvu, slobodno možete odabrati paket koji želite.
Na navedene cijene naplaćuje se i 250 EUR mjesečno za trgovačka društva koja imaju maloprodaju (trgovina, restorani, kafići i sl.).
Paket PRO GO se odnosi na mala trgovačka društva do 35 zaposlenika i do 700.000 EUR prihoda godišnje. Za svakih dodatnih 10 zaposlenika ili 700.000 EUR prihoda cijena je dodatnih 330 EUR mjesečno.

Cijene ne uključuju PDV. U cijene nije uključen trošak internet bankarstva i platnog prometa koji zaračunava poslovna banka. U cijenu također nisu uključeni troškovi certifikata za e-poreznu i Finu. U cijenu nisu uključeni niti troškovi treći strana.
Paket START se plaćaju za cijelu godinu unaprijed i počinju vrijediti od prvog radnog dana u mjesecu koji slijedi mjesecu u kojem je potpisan Ugovor o suradnji. Sav promet po dodatnim uslugama fakturirat će se jednom mjesečno. Račun će se izdati sa zadnjim danom u mjesecu, a plativ je do 15. dana u mjesecu koji slijedi.

Paketi START PRO i PRO GO plaćaju se mjesečno protekom mjeseca u kojem je odrađena usluga. Ukoliko je u mjesecu bilo i dodatnih usluga, naplatit će se na istom računu. Račun će se izdati sa zadnjim danom u mjesecu, a plativ je do 15. dana u mjesecu koji slijedi.
Ukoliko se naknada za prethodno navedena tri paketa plaća odjednom za godinu, tj. 12 mjeseci odobrava se popust od 10% na ukupni godišnji iznos mjesečnih naknada paketa. Popust za dodatne usluge se naplaćuje prema popustu za određeni paket kao što je prethodno u tekstu navedeno. U slučaju godišnjeg plaćanja iznosa, na mjesečnim računima će se obračunavati samo dodatne usluge u onim mjesecima u kojima je bilo dodatnih usluga, a račun će se izdati sa zadnjim danom u mjesecu, a plativ je do 15. dana u mjesecu koji slijedi.

Dokumenti potrebni za potpisivanje Ugovora

Kako bi ubrzali potpisivanje ugovora o korištenju knjigovodstvenih usluga, možete ispuniti i ispisati dokumente u nastavku.

Privola za korištenje osobnih podataka
Obrazac P-PDV – prijava za PDVID broj
Obrazac P-PDV 1 – prijava u sustav PDVa
Prijava činjenica bitnih za oporezivanje_Pravilnik o provedbi OPZ-a
Politike kontrole i postupci – Sprječavanje pranja novca

Cjenik